ROCK my world!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ROCK my world!

Гюнтер

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

административен център "прокълнатите храмове"

Go down 
5 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Кобал Блек
Loser
Loser
Кобал Блек

Male
Брой мнения : 36
Registration date : 16.06.2008

административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 6:22 pm

- Абе ей да не съм стока. Протестирам! Не говорете за мен като за стока! Ще ви се обидя! Няма да ви съдействам! И няма да ви забавлявам! Пфф момичето, ходи ги разбери ... Абе тука няма ли някой мъже бе. ДА си полафим по мъжки. Че вие двете ми взехте здравето. Ох нещо не ми е добре. Абе ти проветряваш ли?
Върнете се в началото Go down
Saya
Loser
Loser
Saya

Брой мнения : 27
Registration date : 15.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 6:33 pm

-Хахаха повярвай ми определено не е от тези които проветряват,пък и не мисля,че му е времето да коментираме това.И нем тук мъжете нямат права те са играчки в нашите ръце.
Сая се усмихна локаво и притисна младежа до стената
Really Big Freak
Ella
Loser
Loser
Ella

Female
Брой мнения : 30
Registration date : 14.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 6:36 pm

-не си познала сая. спри да флиртуваш с това насекомо в покоите ми! той е мой затворник! излез веднага! - Ела посочи вратата с дългия си блед пъст - мой затворник, мое забавление, ще го измъчвам аз. както знаеш за това нямам нужда от помощ
Saya
Loser
Loser
Saya

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 6:51 pm

-Може и тъка да е ,но няма да се подчиня,вече няма да съм ничия марионетка.Ще отстоявам себе си и затова искам това насекомо както се изрази.И няма да излезна от тук без него,пък и изопщо не съм го залавяла и нямах намерение да го предавам в ръцете ти.
Сая се почувства наистина силна и бе готова на всичко.
Кобал Блек
Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 6:55 pm

Този път Кобал си затрая.Видя двете момичета да се гледат настървено. Перфектен момент за него. С птъсти той извади малък динамит от ръкава си и го сложи на оковата, след което извади и клечка и я запали. Мислено се прекръсти и запали фитила. Чу се тихо пук и ръката му беше свободна. Вече не представляваше затруднение да освободи и другата.
- А така е по-добре. - той беше доволен от себе си .. отново.
Saya
Loser
Loser
Saya

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 7:04 pm

Изведнъш Сая осети мириса на динамита ,беше и познат от взрива на къщата на която бе свидетел по-рано.
-А господинчо на къде си мислиш,че си тръгнал.каза тя като беше нащрек не се знаеше какво ще претприеме Ела.
-Никаде няма да ходиш.
Кобал Блек
Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 7:09 pm

- Никъде и не съм тръгнал. Просто ми писна да вися там. Таааааа какво ще правим?
Ella
Loser
Loser
Ella

Female

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 7:12 pm

Ела се ядоса много.взе дебелата си книга и фрасна сая по главата.
-уау, това беше невероя...-тръгна да казва кобал, когато ела фрасна и него. и двамата бяха в безсъзнание.
- а така-сега е по добре.
тя нареди стражите да изхвърлят сая от двореца и да не и позволяват да се връща вече (те вече бяха изтрезнели и можеха да си вършат работата горе долу) и отново окова кобал за стената, като замени избухналата заключалка с друга.
след това отново си легна и се зачете
Кобал Блек
Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 7:19 pm

Кобал започна да се свестява. Отвори учи и усети туптяща болка в главата си.
- Мамка му! Направи ми цицина! Започваш да ме дразниш. Защо въобще го направи. Амаха! - той се нацупи - Нямаш ли някакъв лед поне? Ох
мацка my ass. Брат ми не удря толкова силно!
Ella
Loser
Loser
Ella

Female

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 7:33 pm

-мога да те цункам, ама от това няма да ти мине, а ще те заболи още повече.
-аз пък не мисля така, ела да пробваме-той и се ухили зловещо.
ела захвърли книгата и се изправи бавно. приближи се до човека и хвана китките му над оковите. стисна ги силно и въпреки, че кобал го болеше, той не каза нищо. после ела се приближи до него и постоя малко на сантиметри от лицето му и не правеше нищо. накрая кобал не издържа на напрежението и я целуна. момчето се целуваше леко...е, момчешки, но на ела й хареса, не беше като вампирите от които и беше писнало. ела стана по груба стискаше китките му още по силно. беше се притиснала до него, той нямаше накъде да мърда. след малко тя спря, отдръпна се, пусна ръцете му и се завърна към книгата си. кожата на кобал се беше зачервила там където вампирката го беше хванала и до няколко дни щяха да се появят големи синини, а от устната му се стече малка капка кръв
Кобал Блек
Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 7:38 pm

Кобал облиза капката кръв.
- Боже момиче това беше доста ... грубо. Май тук не могат да се целуват - той завъртя очи. - Не че не можеш ... даже се целуваш страхотно. Ама нямаше да откажа малко нежност. Нали се сещаш .. онова нещо, без болка, натиск и тормоз? Дето повечето хора обичат .. - той помълча за няколко секунди. - А храна имате ли тук. .. имам предвид освен човешки крайници .. канибали, така де вампири.
Ella
Loser
Loser
Ella

Female

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 8:04 pm

-не, нямаме, млъквай- ела продължи да си чете
-гладен съм!
-не ме интересува, мри си там.
кобал се зачуди какво да прави сега и почна да си свирука
-млъкни, това е ужасно дразнещо
-да, глада ми също!-той продължи да си свирука.
ела пак захвърли книгата и се загледа в него
-кво? секси съм, знам - каза той
тя измрънка - хм, нежност- и излезе от стаята. върна се след малко с горе долу чиста чиния и препечена, почти изгоряла пържола. подаде я на кобал без да го поглежда и пак легна да чете
Кобал Блек
Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 8:11 pm

Вярно, пържолата беше пред него, но имаше малък проблем.
- АМа ... добре слушай сега, как се очаква да ям, като си ме вързала като куче? Какво куче, кучетата не ги връзват така. - Ела само го изгледа злобно - Добре все тая, забрави за кучето.
Той млъкна за малко и измисли нова тактика.
- Красива ми госпожо, бихте ли била така добра, да пуснете този мил и умиращ от глад момък да се нахрани. - той сип остави възможно най-миловидната физиономия на лицето. Сега вече приличаше на оковано куче с голеи влажни очи.
Ella
Loser
Loser
Ella

Female

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 8:28 pm

ела се разхили
-хахаха, сладък си..
-мерси
-и жалък
той се начумери. ела стана и отключи катинарите на веригите ми. върна се на леглото си, но не четеше а наблюдаваше затворника си и беше нащрек да нападне всеки момент
Кобал Блек
Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 8:38 pm

- Е не ме гледай така злобно, няма да ти направа нищо .. лошо - той се ухили след което нападна пържолата.
Очевидно беше найстина гладен, защото след 5 минути от пържолата беше останала само мазнината по чинията
- Брех беше вкусно. Нещо против да седна до теб? - без да получи отговор той седна на ръба на леглото и се облегна назад. - ааах че удобно. - заради дългото пътуване и последните часове окован за стената беше доста изморен и както легна така и заспа.
Ella
Loser
Loser
Ella

Female

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 8:48 pm

ела се зачуди какво да го прави и затова просто завърза ръцете и краката му за леглото. така той беше толкова беззащитен, че ела се усмихна злокобно.
след това излезе да полудува с другите вампири и се върна точно преди кобал да се събуди. вече се съмваше, затова ела се събличаше с намерението да си легне да поспи...
Кобал Блек
Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 8:59 pm

Кобал отвори едното си око и усети завързаните си крайници
'О не пак ли' -в същия момент забеляза събличащата се Ела. Не се сдържа и подсвирна.
- По дяволите тебе да не са те сътворявали богове? - запита той и бързо отвори двете си очи, за да има по-добра видимост.
Ella
Loser
Loser
Ella

Female

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 9:06 pm

ела се обърна. беше останала само по бельо.
-знаеш ли, момче - говореше тя до като се приближаваше - днес така и не успях да си намеря вампир, с който вече не съм спала... беше ми скучно.
-съчувствам ти
тя се качи на леглото и яхна кобал. приближи се до него и го целуна, този път по-нежно от преди, а ръката й се спускаше надолу и се пъхна в панталоните му. кобал се раздвижи под вампирката и изстена, докато ела продължаваше да го целува.
Кобал Блек
Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 9:13 pm

Искаше да я погали, да я докосне, но беше вързан. По дяволтие. Е, щеше да направи каквото може в това положение. Започна нежно да я целува по врата, като се спусна към гърдите и'. Понеже нямаше ръце, захапа сутиена и' и го измести, така че гърдите и' изкочиха.
- Така изглеждат много по-добре. - той се зае да обсипва с целувки гърдите и' като се заиграваше със зърната и'.
Ella
Loser
Loser
Ella

Female

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 9:18 pm

ела си свали сутиена, за да е по-лесно
-знаеш ли- той каза-ако искаш да ти е по забавно май ще трябва да ме отвържеш
тя го остави още малко завързан, че да се възползва и после го отвърза. той веднага я измести под себе си...

Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 9:23 pm

Кобал се усмихан самодоволно и започна да целува цялото тяло на ЕЛа, като започна от устните, продължи по врата, гърдите, прокара език по корема и' и накрая стигна да заветното място. Той и' се усмихна и леко започна да сваля последната останала част от облеклото и' като следваше целувак, все по-надолу и по-надолу, докато накрая не махан съвсем бельото и'. Пред него се откри прекрасна гледка и той зарови лице.

------------------------------------------
ОМФГ на квадрат! хаха хаха
Ella
Loser
Loser
Ella

Female

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 9:30 pm

ела изстена от удоволствие и вкопчи ръце в чершафите. прехапа устните си и без да иска си пусна кръв. накрая не можа да се сдържи и започна звучно да стене. малко преди да свърши кобал спря и я погледна
-какво правиш, не спирай, моля те!
-е, как, няма само ти да се забавляваш
и той свали оставащите си дрехи

Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 9:44 pm

Когато и боксерките му бяха свалени, Ела се загелда в достойнството му.
- Впечатлена съм. - сподели мнението си тя
- Ще се впечатлиш още повече. Почакай и ще видиш. - той се усмихна и бавно намести пениса си. - Дано си готова.
В следващия момент той бавно проникна в Ела. Вамприката изстена от удоволствие. Леко по леко Кобал забърза темпото, като вкарваше по-навътре. Междувременно целуваше шията на Ела, избра си едно място захапа го след което го засмука. Дишането и на двамата беше учестено. Кбал се движеше доста бързо, като при всеки тласък младата вампирка стенеше. Момчето не издържаше повече с един последен тласък той свърши в Ела, а тя от своя страна също свърши.
Кобал се просна до Ела задъхан и изпотен.

--------------------------------
ОМГ Бо е права. Мога да пиша Хентай!!!
хаха
Ella
Loser
Loser
Ella

Female

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 9:49 pm

на ела и трябваха няколко мига да се съвземе и после просто каза 'уау'
-казах ти - кобал звучеше горд от себе си
-и сега какво, пак ли да те завързвам
-неееееее, уморен съм, не може ли просто да поспя тук - той направи пак онова мило изражение
-хубаво. но те предупреждавам. не съм спала с мъж в леглото ми от 3 години, тогва умря съпруга ми
-ще рискувам - той придърпа одеалото и прегърна вампирката. тя се смути за първи път от векове, но не се премести

Loser
Loser
Кобал Блек

Male

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitimeЧет Юни 19, 2008 9:53 pm

Както я беше прегърнал той изрече:
- Междудругото миришеш прекрасно. За разлика от тази миризма, която се носи на това място, ти ухаеш някак свежо. - той зарови лице в косата и' и притвори очи. След секунди вече беше заспал.
Странното беше, че колкото и страшна да се опитваше да бъде тази вампирка, и в действителност беше. Кобал изпитваше по-скоро спокойствие и интерес.

------------------------------
Лека нощ деца
SLEEP
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: административен център "прокълнатите храмове"   административен център "прокълнатите храмове" - Page 2 Icon_minitime

административен център "прокълнатите храмове"
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
ROCK my world! :: RPG :: Царството на вампирите-
Идете на: